TIMI A MIŠKO
4 posters
Mačka :: Zábava :: Potkany :: Naše potkany
Strana 1 z 1
TIMI A MIŠKO
Tak táto téma je mojaaaaa!!!! :lol:
Ja mám dvoch "chlapov", Timiho a Miška. Timi je o mesiac starší, ale nieje to na ňom vidieť :D Ale ľúbim ich oboch rovnako, sú to moje pokladíky
Zatiaľ som sa nezorientovala na fóre, neviem, ako inak dať fotku mojich drobčekov sem, tak jeden link:
Ja mám dvoch "chlapov", Timiho a Miška. Timi je o mesiac starší, ale nieje to na ňom vidieť :D Ale ľúbim ich oboch rovnako, sú to moje pokladíky
Zatiaľ som sa nezorientovala na fóre, neviem, ako inak dať fotku mojich drobčekov sem, tak jeden link:
- Attachments
LenkaCh.- mláďa
- Počet príspevkov : 88
Re: TIMI A MIŠKO
Troška som ti to upravila, dúfam, že nevadí :D
A už sa budem mooc opakovať takže: tvoji potkaníci sú krásny :king:
A už sa budem mooc opakovať takže: tvoji potkaníci sú krásny :king:
Jej, si zlatíčko, ďakujeeeeem!!!! V odkážem znovu smraďoškom. Nech sú namyslení, že sú najkrajší :lol:
LenkaCh.- mláďa
Simi, pozri si, prosím na potkanom fóre príspevok v téme TIMI A MIŠKO odo mňa. Tu to rozoberať nechcem. Potom si zavoláme, ok?
LenkaCh.- mláďa
Aké je to potkanie fórum?LenkaCh. napísal:Simi, pozri si, prosím na potkanom fóre príspevok v téme TIMI A MIŠKO odo mňa. Tu to rozoberať nechcem. Potom si zavoláme, ok?
pavlulli- mláďa
- Počet príspevkov : 68
To je fórum, kde sme sa so Simi zoznámili, je tak Lolli? To je alternatíva tohto fóra, ale nieje o mačkách, ale o potkanoch. My sme s Lollou písali najskôr tam o našich drobčekoch: O jej Lollinke, Dejzy a Twee a o mojich Timinkovi a Miškovi. Dozvieš sa tam všetko, čo potrebuješ vedieť o týchto zlatých drobčekoch
LenkaCh.- mláďa
Ozaj Leni vypísala si všetkych mojich dropcov okrem Sisi...a áno tam sme sa zoznámili aj ked ja tam už moc nechodím trocha sa rozbehlo toto fórum tak mám radosť
Mačka :: Zábava :: Potkany :: Naše potkany
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: