moze nemoze----
+2
lollaXD
ivca519
6 posters
Strana 1 z 1
Re: moze nemoze----
Stále je tá veta: Ani vy nejete to čo vaše zvieratká, tak nedávajte mu Vaše jedlo.
V jedlách Našich sú všeliake prísady čo mačička nemôže, možno aj ostatný ti to napíšu, neznamená, že sem-tam trocha jej dať nemôžeš :)
V jedlách Našich sú všeliake prísady čo mačička nemôže, možno aj ostatný ti to napíšu, neznamená, že sem-tam trocha jej dať nemôžeš :)
podla mna macka by nemala jes pikantne ani ziadne ine zviera :) NENI TO ZDRAVE
kaca8881- mláďa
- Počet príspevkov : 10
Jasné, ja som len tak zistovala
ivca519- mláďa
- Počet príspevkov : 70
A koľko toho cca zjedol?? tej čokolády
ivca519- mláďa
- Počet príspevkov : 70
Neublíži mu tá čokoláda?
macusqa- mačička
- Počet príspevkov : 384
Mačka, čo je vonku, čo má voľný pohyb (dedinské mačky), tie môžu ja ľudskú stravu, ak sú na to zvyknuté, ale pikantné v žiadnom prípade. Ale to si už napísala, že si sa len pýtala. Ja len malú pripominku- skús dlho nejesť nič pikantné a potom si dať pikantnú vec, čo ti to v žalúdku urobí. A znásob si to a vieš, ako sa cíti to úbohé zviera. Ale ako otázka pekné!!
A k tej čokoláde- ublýžiť by mu nemala, ak nieje "nenažraný", čiže ak vie, kedy má dosť (to väčšina zvierat). Nezje toho viac, ako je preňho únosné. Len bude mať Simi troška problémy pri čistení piesočku :D
A k tej čokoláde- ublýžiť by mu nemala, ak nieje "nenažraný", čiže ak vie, kedy má dosť (to väčšina zvierat). Nezje toho viac, ako je preňho únosné. Len bude mať Simi troška problémy pri čistení piesočku :D
LenkaCh.- mláďa
- Počet príspevkov : 88
No mám zlé správy Minuško bolvonkajší kocúr ale za to najmaznivekší kocúrik ako kedy som mala mal iba 3 rôčky Zmizol ked sa začali mačky párit..a z cesty za mačkami sa mi už zlatíčko nevrátilo
(viem, že to neni k téme ale nedalo mi to) Moju dieru v mačičkovom kusku srdiečku mi zapcháva moja hyperaktívna mačička Peggy ...
(viem, že to neni k téme ale nedalo mi to) Moju dieru v mačičkovom kusku srdiečku mi zapcháva moja hyperaktívna mačička Peggy ...
Simi, fňuuuk!!! Myslíš, že sa už nevráti?
Inak, otázočka- ak by nám niekomu zomrelo nejaké zvieratko, neurobíme tu tému "zvieracie nebíčko" na ich počasť?
A Simi, neber to teraz v zlom, podľa mňa si ten nespratník riadne užíva s kočkami, ale tak ma to napadlo
Inak, otázočka- ak by nám niekomu zomrelo nejaké zvieratko, neurobíme tu tému "zvieracie nebíčko" na ich počasť?
A Simi, neber to teraz v zlom, podľa mňa si ten nespratník riadne užíva s kočkami, ale tak ma to napadlo
LenkaCh.- mláďa
len pre zaujemcov novších Peggy je to mačiatko, čo je hore na fóre obrázok mačička v darčekovej kapsičke..
A Leni viacerí mi poradiloi, že sa možno vráti možno má s niakou mačiatka alebo niečo také a tému o nebičku urobím iež som nad tým rozmýšlala
a ked sme už od témy chcem povedat, že za 6 dní bude mat Lolla rok
A teraz baby k téme
A Leni viacerí mi poradiloi, že sa možno vráti možno má s niakou mačiatka alebo niečo také a tému o nebičku urobím iež som nad tým rozmýšlala
a ked sme už od témy chcem povedat, že za 6 dní bude mat Lolla rok
A teraz baby k téme
Šup šup ku téme babenky
macusqa- mačička
- Počet príspevkov : 384
Lolli, ako skončila aféra s čokoládou?
LenkaCh.- mláďa
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: